Биография История Дискография Мелодии Ссылки На главную
Дискография

ПОЛЬ МОРИА - АРАНЖИРОВЩИК И АККОМПАНИАТОР

    1957 1958 1959 1960 1961 1962 1963 1964
1965 1966 1967 1968 1969 1970 1971 1972 1973 1974
1975 1976 1977 1978 1979 1980 1981 1982 1983 1984
1985 1986 1987 1988 1989 1990        

РАБОТЫ ПОЛЯ МОРИА ДЛЯ КИНО И ТЕЛЕВИДЕНИЯ  

            1961 1962 1963 1964
1965 1966 1967 1968 1969 1970 1971 1972 1973 1974
1975 1976 1977 1978 1979 1980 1981      

ЗАПИСИ ПОЛЯ МОРИА С ЕГО ОРКЕСТРОМ

    1957 1958 1959 1960 1961 1962 1963 1964
1965 1966 1967 1968 1969 1970 1971 1972 1973 1974
1975 1976 1977 1978 1979 1980 1981 1982 1983 1984
1985 1986 1987 1988 1989 1990 1991 1992 1993 1994
1995 1996 1997 1998 2000 2003 2008 2013

ДИСКОГРАФИЯ НА РАЗНЫХ НОСИТЕЛЯХ

 ФРАНЦИЯ  США  БРАЗИЛИЯ  РОССИЯ
 ГЕРМАНИЯ  ТАЙВАНЬ  КАНАДА  МЕКСИКА  УКРАИНА
 АНГЛИЯ  ЮЖНАЯ КОРЕЯ  АВСТРАЛИЯ    
 ИСПАНИЯ  ГОНКОНГ      
 ГОЛЛАНДИЯ  КИТАЙ      
 ИТАЛИЯ        

1982-1986    1987-1989    1990-1991    1992-1996    1997-2003    2004-2006     2007-2013

год
иллюстрация
название
информация о носителе
1982


"DIGITAL INSPECTION" vol.6  (album LP #58)
 


Nippon Polygram / Technics TCD-1001  (promo CD)
 

1984


"THOSE WERE THE DAYS: SCREEN MUSIC 1"
 


Philips 38PD-1
 

1984


"THOSE WERE THE DAYS: SCREEN MUSIC 2"
 


Philips 38PD-2
 

1984


"THOSE WERE THE DAYS: SCREEN MUSIC 3"
 


Philips 38PD-3
 

1984


"THOSE WERE THE DAYS: SCREEN MUSIC 4"
 


Philips 38PD-4
 

1984


"THOSE WERE THE DAYS: AMERICAN HITS '60~'70"
 


Philips 38PD-5
 

1984


"THOSE WERE THE DAYS: AMERICAN HITS '71~'77"
 


Philips 38PD-6
 

1984


"THOSE WERE THE DAYS: AMERICAN HITS '78~'83"
 


Philips 38PD-7
 

1984


"THOSE WERE THE DAYS: EUROPEAN HITS '60~'70"
 


Philips 38PD-8
 

1984


"THOSE WERE THE DAYS: EUROPEAN HITS '71~'77"
 


Philips 38PD-9
 

1984


"THOSE WERE THE DAYS: EUROPEAN HITS '78~'83"
 


Philips 38PD-10
 

1984


"THE SEVEN SEAS" (French album LP #58)
 


Philips 32PD-18 (disc made in W.Germany)
 

1984


"PIANO BALLADE" (French album LP #59)
 


Philips 32PD-22 (disc made in W.Germany)
 

1984


"AMAPOLA" (album LP #63)
 


Philips 38PD-23
 

1985


"PENELOPE" / PAUL MAURIAT DIGITAL BEST
 


Philips 32PD-28 (disc made in W.Germany)
 

1985


"SCREEN MUSIC (1)"
 


Philips 32PD-31
 

1985


"SCREEN MUSIC (2)"
 


Philips 32PD-32
 

1985


"SCREEN MUSIC (3)"
 


Philips 32PD-33
 

1985


"SCREEN MUSIC (4)"
 


Philips 32PD-34
 

1985
 


"LOVE SOUNDS COLLECTION" (4 CD)
 


Philips 30PD-37~40
 

1985
 


"LOVE SOUNDS COLLECTION" (4 CD)
 


Philips 30PD-67~70
 

1985


"TRANSPARENCE" (French album LP #60)
 


Philips 32PD-50 (disc made in W.Germany)
 

1985


"GREATEST HITS"
 


Philips 32PD-54
 

1985


"LOVE SOUNDS HITS"
 


Philips 32PD-57
 

1985


"WORLD HITS"
 


Philips 32PD-58
 

1985


"EUROPEAN HITS"
 


Philips 32PD-59
 

1985


"CLASSICS IN THE AIR" (album LP #63)
 


Philips 32PD-61
 

1985


"WHITE CHRISTMAS"
 


Philips 32PD-65
 

1986


"LOVE SOUNDS COLLECTION" (4 CD)
 


Philips 24PD-1~4
 

1986


"GREATEST HITS 30" (2CD)
 

Philips 24PD-5~6
 

1986


"I LOVE BREEZE" - PAUL MAURIAT ON STAGE (album LP #58)
 


Philips 32PD-106 (disc made in W.Germany)
 

1986


"AMERICAN HITS" Vol.1 - "YESTERDAY ONCE MORE"
 


Philips 32PD-112
 

1986


"AMERICAN HITS" Vol.2 - "COPACABANA"
 


Philips 32PD-113
 

1986


"EUROPEAN HITS"
 


Philips 32PD-114
 

1986


"SUPER SCREEN HITS: ENDLESS LOVE" (album LP #64)
 


Philips 32PD-115
 

1986


"WINDY" (album LP #66)
 


Philips 32PD-126
 

1986


"CLASSICS IN THE AIR 3" (album LP #67)
 


Philips 32PD-155
 

1986


"PAUL MAURIAT JOUE CHOPIN" (album LP #16)
 


Philips 32PD-157
 

1986


"CONCERT CLASSIC"
 


Philips 32PD-158
 

1986


"UN TOUT PETIT PANTAN" (album LP #5)
 


Philips 32PD-159
 

1986


"EL BIMBO" (album LP #33)
 


Philips 32PD-160
 

1986


"LAST TANGO IN PARIS" ~ "LA CHANSON POUR ANNA" (album LP #26)
 


Philips 32PD-161
 

1986


"PENELOPE" (album LP #17)
 


Philips 32PD-162
 

1986

"WINDMILLS OF YOUR MIND" (album LP #12)
 
Philips 32PD-163
1986

"LOVE IS BLUE"
 
Philips 30PD-187

 

 

 



e-mail: mail@paulmauriat.ru


Сайт разработан в IT-студии Ольги Коньковой